kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Läs mer om våra höga priser för Guld här.

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur

10K - Pris per gram för 10 karats Guld idag | GuldPris

Priset för 10 karats guld varierar dagligen med världsmarknadspriset för 10k guld.

Idag betalar vi upp till 297.71 kr per gram för 10k guld, oavsett skick på föremålet.

Vi siktar alltid på att betala marknadens högsta guldpris när vi köper 10k guld och även guld av andra renheter. Vi uppdaterar därför våra priser ofta. Vi jämför dels med vad andra guldköpare betalar och dels utgår vi från världsmarknadspriset.

Hur ser du att ditt guld är 10k?

10 karats guld består av 41.7% guld och stämplas därför ofta antingen 10K eller 417.

Om föremålet saknar stämpel eller den är svår att se så ska du inte oroa dig. WebbGuld genomför alltid en noggrann analys för att fastställa guldhalten i alla föremål, även om de helt saknar stämplar så kan du därför känna dig trygg i att få rätt pris för ditt 10 karats Guld.

Sälja 10k guld

Föremål som kan innehålla 10K guld inkluderar smycken, klockor och andra dekorativa föremål. I Sverige är denna karat vanligare bland äldre föremål och de är ofta stämplade 417 eller 10K.

Priset på 10K guld bestäms av marknadspriset för guld och kan variera beroende på olika faktorer som efterfrågan, tillgången på guld och ekonomiska händelser. Generellt sett är priset för 10K guld lägre än högre karat guld på grund av det lägre guldhalten. Det är alltid viktigt att göra noggrann forskning för att få en uppfattning om det aktuella priset för 10K guld innan man säljer det för att få högsta möjliga pris för guldet.

Läs mer om vad vi betalar för 10k guld och andra karater här

Sälj Guld tryggt och enkelt med GuldPaketet

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja Guld samtidigt som du får riktigt bra betalt! GuldPaketet är försäkrat upp till 100.000 kr.

Beställ ditt GuldPaket