Här kan du se de priser vi betalar per gram för Silver just nu. Inga avdrag görs från dessa priser. Silverpriset är dock rörligt och därför ber vi dig beakta att priset kan förändras något från dag till dag.

Vi köper silver enbart online över nätet och det är en av orsakerna till att vi kan vara kostnadseffektiva och erbjuda dig ett så pass högt pris per gram Silver.

Prisgaranti Silver

Pris för silver 999 - Investeringssilver

För investeringssilver betalar vi just nu 7.46 kr / g.

Som investeringssilver räknas hela silvertackor och silvermynt av rent silver (999.0). För rent silver som inte klassificera som investeringssilver betalar vi just nu 4.97 kr/g.

Små eller Stora försändelser Silver

Kontakta oss i förväg om du vill sälja större silverföremål eller föremål som väger totalt över 2kg. Vi ordnar då en specialförsändelse åt dig som täcker upp till 20kg.

Vid mindre försändelser av Silver ber vi dig uppmärksamma att vi endas köper små mängder silver vid försäljning av guld. Vill du skicka enbart silver i GuldPaketet så behöver silvret som ska säljas väga minst 200 gram totalt.

Läs mer om försäljning av silver här

Världsmarknadspris för Silver

Priset på silver bestäms av världsmarknaden och kan förändras många gånger dagligen. I grafen nedan kan man se hur priset per gram silver har förändrats. Utvecklingen av silverpriset är utmanande att förutsäga, men stora förändringar på en dag är sällsynta.

Det aktuella världsmarknadspriset vid tiden då vi värderar ditt silver är det som används i beräkningen av det pris vi erbjuder för dina silverföremål. Priserna här på sidan gäller just nu, men om du beställer ett GuldPaket idag så kan priserna hinna förändras något innan vi mottager dina silverföremål för värdering.

Är det tryggt att sälja mitt Silver till WebbGuld?

Ja till 100%. WebbGuld drivs av Svensk Ädelmetall AB, en del av Scandinavian Sales Oy, innehavare av högsta kreditbetyg AAA.

Detta betyg ges endast till företag som varit verksamt i minst 10 år och visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur.

Prisgaranti Guld

Dagens Silverpriser

7.46 kr

4.60 kr

4.48 kr

4.13 kr

Totalt pris för 1 gram 999 Silver

1g

Läs mer om våra priser för Silver här
Lika mycket betalt oavsett vikt.

Kundomdömen

Vi har köpt guld i många år och är därför stolta över att ha tusentals nöjda kunder.

Betyg

Snittbetyg 4.9 / 5

Bra betalt för vigselringar

Betyg

"Sålde 2 vigselringar av guld som jag verkligen ville bli av med. Hade nästan betalat för att bli av med dem men nu var det jag som fick bra betalt. :) Pengarna var på kontot samma dag och jag fick lite mer än vad som stod i prislistan. "
Erik

Guldkedjor

Betyg

"Hade några Bismarckskedjor och lite annat guld, mestadels arvegods, som jag aldrig använde. Rejält med vikt blev det och fick högsta guldpriset. Nu kan man sätta guldkant på tillvaron ett tag framöver ;) "
Rickard

Det gick snabbt

Betyg

"Fick ungefär vad jag förväntat mig, det mest förvånande var hur snabbt det gick!"
Sten

Väldigt hjälpsamma

Betyg

"Ringde innan och frågade om vad jag kunde sälja. Några äldre guldsmycken och en guldklocka blev jag rekommenderad att sälja på auktion istället för att få bättre betalt, så det blev inte så mycket jag sålde. Bra betalt för det lilla ändå och stort tack för ärligheten!"
Britta

Mammas gamla smycken

Betyg

"Vi sålde en del gamla smycken från vår älskade mamma. Trodde väl aldrig att de skulle vara värda så mycket, vissa av sakerna var ju trasiga. Jag och min syster delar på pengarna, kanske vi gör en resa ihop."
Kristina

Två silverfat och en halskedja

Betyg

"Sålde en halskedja av 18k guld, den visste jag att jag skulle få bra betalt för! Mer förvånad över hur mycket totalpriset blev för silver trots att priset per gram jämfört med guld är ganska lågt. Återkommer om jag hittar något mer att sälja."
Gunnar

Läs fler omdömen här

Beställ ditt GuldPaket