236.13 kr

204.55 kr

194.51 kr

102.38 kr

Pris per gram Palladium 999.5

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Palladium
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur

Priset vi betalar för Palladium

Här ovanför du se de priser vi betalar per gram för Palladium just nu. Inga avdrag görs på de priser som visas och priset gäller oavsett vikt som säljs. Palladiumpriset är dock rörligt och därför ber vi dig beakta att priset kan förändras något många gånger under en dag.

Kostnadsfri retur om du ej blir nöjd med priset

För att du ska känna dig 100% trygg med att skicka ditt Palladium till oss erbjuder vi kostnadsfria returer. Detta innebär att om du inte är nöjd med priserbjudandet du får så returnerar vi dina föremål, försäkrat och kostnadsfritt!

Världsmarknadspris för Palladium

Priset på Palladium bestäms av världsmarknaden och kan förändras många gånger dagligen. I grafen nedan kan man se hur priset per gram på Palladium har förändrats. Utvecklingen av Palladium är utmanande att förutsäga, men priset på Palladium har sällan förändrats med mer än 5% på en dag.

Det aktuella världsmarknadspriset vid tiden då vi värderar ditt Palladium är det som används i beräkningen av det pris vi erbjuder för dina föremål. Priserna här på sidan gäller just nu, men om du beställer ett GuldPaket idag så kan priserna hinna förändras något innan vi mottager dina guldföremål för värdering.

Palladiumpris

Kundomdömen

Vi har köpt guld i många år och är därför stolta över att ha tusentals nöjda kunder.

Betyg

Snittbetyg 4.9 / 5

Bra betalt för vigselringar

Betyg

"Sålde 2 vigselringar av guld som jag verkligen ville bli av med. Hade nästan betalat för att bli av med dem men nu var det jag som fick bra betalt. :) Pengarna var på kontot samma dag och jag fick lite mer än vad som stod i prislistan. "
Erik

Guldkedjor

Betyg

"Hade några Bismarckskedjor och lite annat guld, mestadels arvegods, som jag aldrig använde. Rejält med vikt blev det och fick högsta guldpriset. Nu kan man sätta guldkant på tillvaron ett tag framöver ;) "
Rickard

Det gick snabbt

Betyg

"Fick ungefär vad jag förväntat mig, det mest förvånande var hur snabbt det gick!"
Sten

Väldigt hjälpsamma

Betyg

"Ringde innan och frågade om vad jag kunde sälja. Några äldre guldsmycken och en guldklocka blev jag rekommenderad att sälja på auktion istället för att få bättre betalt, så det blev inte så mycket jag sålde. Bra betalt för det lilla ändå och stort tack för ärligheten!"
Britta

Mammas gamla smycken

Betyg

"Vi sålde en del gamla smycken från vår älskade mamma. Trodde väl aldrig att de skulle vara värda så mycket, vissa av sakerna var ju trasiga. Jag och min syster delar på pengarna, kanske vi gör en resa ihop."
Kristina

Två silverfat och en halskedja

Betyg

"Sålde en halskedja av 18k guld, den visste jag att jag skulle få bra betalt för! Mer förvånad över hur mycket totalpriset blev för silver trots att priset per gram jämfört med guld är ganska lågt. Återkommer om jag hittar något mer att sälja."
Gunnar

Läs fler omdömen här

Beställ ditt GuldPaket