kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Mer betalt när du säljer mycket .
Högsta priset för 24K gäller upp till 5g per kund.
Läs mer om våra höga priser för Guld här.

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur
 • Ja. Vi skickar ett helt gratis säkerhetspaket till dig. Vi betalar också för retur och försäkring av sändningen, så det blir ingen kostnad för dig.

 • När vi värderat dina föremål så skickar vi dig alltid ett priserbjudande via SMS och E-post.
  - Tackar du Ja till priserbjudandet så betalar vi ut summan till ditt bankkonto direkt.
  - Tackar du Nej till priserbjudandet så returnerar vi dina föremål, försäkrat och helt kostnadsfritt.

  Eftersom vi erbjuder kostnadsfri retur så kan du som kund känna dig helt trygg med att du till slut får ett pris du blir nöjd med.

 • Ja. Varje försändelse är försäkrad för upp till 100.000 kr.

  Detta gäller automatiskt samtliga försändelser från och med 12:e September 2023.

 • Helt enkelt för att vi minimerar företagets fasta kostnader. Eftersom vi köper Guld och Silver enbart via postens så har vi t.ex. inga kostnader för en dyr butik. Det är viktigt för oss att du som kund inte betalar för något onödigt.

 • Vi betalar pengarna till ditt bankkonto samma dag som vi tar emot och värderar föremålen du skickar. Tänk dock på att det kan ta 1-2 vardagar för dina föremål att nå oss från det att du skickar dem.

 • Ja du kan känna dig helt trygg när du säljer guld och silver till oss via posten.

  WebbGuld använder endast försäkrade och registrerade leveranser för kundreturtransporter och under vårt företags historia har inget säkerhetspaket gått förlorat på vägen. Fraktkostnaderna och försäkring betalas alltid av WebbGuld, det vill säga du som kund har inga kostnader för att skicka paketet.

  Observera att din försändelse med guld eller silver inte skickas via vanlig post. Du lämnar istället in GuldPaketet hos ditt närmsta postombud i ett rekommenderat brev. Du får då ett kvitto som på din försändelse som även är automatiskt försäkrad för att du ska kunna känna dig helt trygg.

  Om något mot förmodan skulle hända så är din försändelse försäkrad för upp till 100.000 kr.

 • Ja till 100%. WebbGuld drivs av Svensk Ädelmetall AB, en del av Scandinavian Sales Oy, innehavare av högsta kreditbetyg AAA.
  Detta betyg ges endast till företag som varit verksamt i minst 10 år och visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur.

 • Ja. Du kan få tillbaka de föremål som inte innehåller ädelmetall och försändelsen är kostnadsfri. Vi erbjuder dig alltid detta i samband med att vi skickar dig ditt priserbjudande.

  Vill du inte ha tillbaka de föremål som vi inte kan köpa så går de till antingen välgörenhet eller återvinning efter 30 dagar.

 • Ja. Du får 100 % nöjd kundgaranti för vår tjänst. Transaktionen kan därför ångras helt kostnadsfritt inom fem dagar från det att du fått pengarna på ditt konto.

  Vi skickar tillbaka din föremål till dig efter att du betalat tillbaka köpesumman. Försändelsen är försäkrad och kostnadsfri.

  Väljer du att ångra hela eller delar av försäljningen efter mer än 5 dagar från det att du fått pengarna på ditt konto så tas en expeditionsavgift ut på 300 kr.

 • Ja. Om du vill skicka bara silver måste silvret dock väga minst 200 gram totalt. Vi köper in silverföremål som silverskedar, silvermynt etc.

  För att vi ska köpa silvret måste det inneha en finhaltstämpel, exempelvis 813, 830 eller 925. Undantag från denna regel är svenska mynt som innehåller silver, exempelvis 1-kronor äldre än 1969, som vi köper in trots att de saknar Silverstämpel.

  Vänligen kontakta vår kundtjänst om du skickar ett större föremål som inte får plats i vårt GuldPaket . Vi skickar dig då en Retur-fraktsedel (REK) som du kan fästa på valfri förpackning som rymmer dina föremål. Denna fraktsedel täcker föremål med en vikt upp till 25kg och med ett försäkringsbelopp på upp till 25.000 kr.

 • Vi köper inte in ädelstenar, du kan dock välja att få tillbaka stenar som sitter i dina smycken i en kostnadsfri försändelse. Du kan också kontakta vår kundtjänst med frågor om detta.

 • Nej, vi tar inte ut några avgifter. Priset i vår prislista är det vi betalar.

 • Tyvärr inte. Vi köper enbart silver med stämplar. Enda undantaget är äldre Svenska mynt, exempelvis 1-kronor präglade innan 1969 eftersom vi där inte behöver stämplar för att ta reda på exakt silverhalt.

 • Nej, vi köper inte guldpläterade föremål.

 • För att vi ska kunna köpa Guld eller Silver från dig måste du ha fyllt 18 år, ha ett Svenskt personnummer samt en folkbokföringsadress i Sverige.
  Observera att vi endast skickar ut GuldPaket till din folkbokföringsadress.

 • Vill du sälja Guld eller Silver i Finland så kan vårt moderbolag hjälpa dig. Besök www.nettikulta.fi för att beställa ett GuldPaket eller boka en tid för att besöka något av våra inköpsställen i Finland.

  Suomessa ostamme kultaa, hopeaa ja muita jalometalleja postin kautta sekä NettiKullan ostopisteillä.

Sälj Guld tryggt och enkelt med GuldPaketet

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja Guld samtidigt som du får riktigt bra betalt! GuldPaketet är försäkrat upp till 100.000 kr.

Beställ ditt GuldPaket