kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Läs mer om våra höga priser för Guld här.

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur

18K - Pris per gram för 18 karats Guld idag | GuldPris

Priset för 18 karats guld varierar dagligen med världsmarknadspriset för 18k guld.

Idag betalar vi upp till 474.05 kr per gram för 18k guld, oavsett skick på föremålet.

Vi siktar alltid på att betala marknadens högsta guldpris när vi köper 18k guld och även guld av andra renheter. Vi uppdaterar därför våra priser ofta. Vi jämför dels med vad andra guldköpare betalar och dels utgår vi från världsmarknadspriset.

Hur ser du att ditt guld är 18k?

18 karats guld består av 75% guld och stämplas därför ofta antingen 18K eller 750.

Om föremålet saknar stämpel eller den är svår att se så ska du inte oroa dig. WebbGuld genomför alltid en noggrann analys för att fastställa guldhalten i alla föremål, även om de helt saknar stämplar så kan du därför känna dig trygg i att få rätt pris för ditt 18 karats Guld.

Sälja 18k guld

Att sälja 18 karats guld kan vara en bra möjlighet att tjäna extra pengar. 18K guld innehåller 75% rent guld och är därför mindre värdefullt än 24 karats guld som innehåller 99,9% rent guld. Oftast kan föremålen identifieras via sina stämplar, vanligtvis används stämpeln 18K eller 750.

Priset för 18K guld bestäms av marknadspriset för guld, som kan fluktuera beroende på olika faktorer som efterfrågan och tillgången på guld, ekonomiska händelser och geopolitiska händelser. Det är alltid viktigt att göra din forskning för att få en uppfattning om det aktuella priset för 18K guld innan du säljer det för att få bästa möjliga guldpris.

Läs mer om vad vi betalar för 18k guld och andra karater här

Sälj Guld tryggt och enkelt med GuldPaketet

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja Guld samtidigt som du får riktigt bra betalt! GuldPaketet är försäkrat upp till 100.000 kr.

Beställ ditt GuldPaket